10 cadouri de primăvară care îți vor face casa mai veselă

Mărțișor, 8 martie, primăvară și multe flori! Urmează un sezon plin de culoare și parfum, de cadouri și bucurie, așa că ne-am gândit să îmbinăm utilul cu plăcutul și să facem un ghid care să fie folositor atât pentru găsirea cadourilor speciale pentru femeile dragi din viața ta, cât și inspirație pentru a aduce un aer proaspăt, de primăvară în casa ta.

 Am mers chiar puțin mai departe și în sugestiile de mai jos vei regăsi piese care se încadreaza în cele mai importante tendințe de decorare a interioarelor din acest an și sunt perfecte pentru a fi oferite cadou de 8 martie sau Mărțișor.

 

Flori în culori pastelate

Deși încă nu este sezonul frumoaselor magnolii, iar florile naturale de primăvara se lasă încă așteptate, până când îți vei putea umple casa de buchete de frezii și lalele parfumate, poți alege să umpli vazele și ghivecele cu flori artificiale. Cele de calitate par reale și nici nu au nevioe să le schimbi apa.

 

Accesorii în nuanțe diafane

Poți aduce primăvara în casa ta și cu ajutorul textilelor, creând o atmosferă intima și confortabilă. O pătură roz prăfuit, din lână împletită, aruncată pe canapeaua din sufragerie, alături de o ceașcă de ceai și câteva buchete de flori pastelate, se integrează perfect într-unul dintre cele mai in vogă stiluri ale anului – grandmillennial și vor oferi casei tale o atmosferă proaspătă și veselă.

 

Tapet floral, inspirat din grădină

Dacă tot am vorbit de stilul Grandmillennial, îți amintești cu siguranță de zilele petrecute în casa bunicii și de pereții acoperiți cu tapet floral. Anul acesta tapetul revine în forță, iar un tapet floral, poate transforma un perete banal într-o piesă statement, care va atrage toate privirile și te va face să te simți ca și cum pășești într-o grădină paradisiacă, de fiecare dată când intri în cameră.

 

Decorațiuni colorate

Înlocuiește obiectele decorative întunecate, potrivite pentru iarnă, cu unele în nuanțe calde, diafane și ușoare, asemeni celor care se regăsesc în natură primăvara. Vazele sau vasele decorative cu motive florale sau în nuanțe pastelate sunt perfecte pentru un decor primăvăratec și fresh, în plus reprezintă și un cadou perfect ce poate fi oferit de 8 martie unei femei speciale.

 

Oglinzi decorate cu simboluri de primăvară

Oglinzile oferă luminozitate spațiilor, iar primăvara simțim nevoia de lumină și de soare. O oglindă decorată cu fluturi, flori sau păsări va aduce un plus de eleganță camerelor, iar micile detalii ornamentale te vor binedispune.

 

Fețe de masă cu imprimeuri florale

O vază plină cu flori arată uimitor, dar strălucește cu adevărat atunci când este așezată deasupra unei fețe de masă cu imprimeuri inspirate de grădină. Imprimeurile florale și cele naturale sunt un trend important în 2021 și asta este foarte bine. De la fețe de masă, la perne, tapet și draperii, florile par să fie prezente peste tot, iar efectul este unul spectaculos.

 

Rafturi pline de plante

Pe perioada iernii uităm să ne bucurăm de balcoane și terase, însă odată cu venirea primăverii, orice perete gol de pe balcon poate fi transformat într-o mica grădină, prin simpla amplasare de rafturi decorate cu plante și flori artificiale sau reale amplasate în jardiniere și ghivece vesele și elegante.

 

Fotolii și scaune din catifea în nuanțe delicate

Trendul maximalist transformă catifeaua în materialul vedetă al anului. Chiar dacă acest trend nu te-a cucerit încă și preferi să păstrezi un decor mai simplu și aerisit în casă, poți adăuga un pic din glam-ul maximalist alegând un fotoliu din catifea. Va aduce un plus de rafinament și finețe camerei.

 

Tablouri inspirate din natură

Pereții casei tale au si ei nevoie de puțină viață. Tablourile și decorațiunile de perete cu motive florale îi vor înviora și îți vor da senzația că te afli într-o grădină aflată chiar în sufrageria ta. Ai grijă să amplasezi tablourile pe pereții în culori neutre și nu combina motivele naturale între ele – deși în natură fluturilor le place să-și petreacă timpul pe flori, la tine în sufragerie, un tablou mare cu un motiv floral nu necesită 5 tablouri mici cu fluturași în jur.

 

Ceramică statement

Fie că este vorba de vaze de dimensiuni mari, cu modele florale sau ghivece spectaculoase, ori obiecte decorative mici și haioase, primăvara aceasta obiectele ceramice trebuie să fie feminine și unice: statuete ce reprezintă animale haioase și vesele, platouri și tăvi cu forme inspirate din natură sau farfurii colorate, toate trebuie să spună o poveste – povestea primăverii tale.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos