Candelabru: cum alegem modelul potrivit?

Acasă? Locul unde te relaxezi și petreci timp cu cei dragi, locul unde începi diminețile cu zâmbete și unde te întorci pentru a-ți încărca bateriile.

Alese in mod potrivit, corpurile de iluminat reprezintă un element esențial în orice încăpere, iar multitudinea de opțiuni existente variază de la o simplă declarație de estetică, până la influențarea aspectului unei întregi încăperi.

Lustrele, printre cele mai populare surse de iluminat, au luat cu ușurință locul candelabrelor. În prezent, există lustre extrem de elegante, cu mai multe brațe, fabricate din materiale deosebite, ideale pentru spații mari. Astfel că putem spune cu ușurință că lustrele și candelabrele exprimă același lucru.

Strălucirea și exuberanța unui candelabru transformă orice spațiu. De la sufragerie la bucătărie și, da, chiar și la baie, există un loc pentru un candelabru în fiecare cameră a locuinței tale.

Când vine vorba de alegerea unui candelabru este important să știi cum să îl alegi pe cel mai bun în funcție de designul casei, de stilul în care aceasta este amenajată și de camera în care vrei să îl amplasezi.

Candelabrele pot fi strălucitoare și opulente cu detalii delicate și elegante. Iar dacă nu ești adeptul acestui stil, poți opta pentru candelabre moderne, confecționate din metal sau tip pendul, cu două- trei brațe suspendate la înălțimi diferite.

Stilul și funcția unei camere vă vor ajuta să determinați tipul de candelabru potrivit.

Pentru living, optați pentru un candelabru care va crea un punct focal al încăperii. Astfel de spații sunt destinate relaxării și timpului petrecut alături de cei dragi. Dar si momentelor unice care se pot transforma în amintiri de neuitat. Așadar, necesită, în general, o lumină decorativă care să ofere o ambianță intimă. Poți opta pentru un candelabru strălucitor cu efect de cristal sau un model cu finisaje cromate. Din fericire, ai posibilitatea de a alege dintr-o sumedenie de variante!

În bucătărie ai nevoie de corpuri de iluminat practice și funcționale. Un candelabru din sticlă nu doar că va arăta fabulos, ci va crea o atmosferă deosebită. Și în plus, va aduce o notă de glam contemporan întregului spațiu!

Iar pentru dormitor, locul armoniei și al visării, poți alege candelabrul cu abajur textil, intr-o nuanță apropiată tăbliei patului. Modelul său unic oferă o notă de eleganță și un plus de confort locuinței, fiind ușor de montat și totodată realizat din materiale de excepție.

 Indiferent de stilul pe care îl alegi, tot ce contează este să pui pasiune și să te regăsești în fiecare corp de iluminat care îți decorează casa.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos