Cum să profiți de Reducerile de Iarnă și să-ți redecorezi casa cu un buget redus


Sărbătorile s-au terminat, dar există o mulțime de bucurii și în această lună datorită reducerilor de iarnă, care vin chiar la timp, pentru că, nu e așa, la început de an simțim nevoia de schimbare, de reîmprospătare, de nou.

Fie că este vorba de planuri noi, de o pereche nouă de pantofi sau de o canapea nouă, nevoia de schimbare este prezentă în fiecare.

Ultima perioadă ne-a învățat să ne apreciem mai mult casa, să dedicăm mai mult timp și mai multă atenție amenajări spațiului în care locuim, iubim, visăm și uneori muncim.

Amenajarea casei a devenit o prioritate chiar și pentru cei care lăsau design-ul interior la capătul listelor lungi de dorințe, pentru că acasă s-a dovedit a fi locul în care ne găsim confortul și liniștea.

Poate că ani la rând am ignorat sertarul comodei de pe hol, care la fiecare atingere scârție ușor sau faptul că fotoliul preferat și-a pierdut din pufoșenie, am putut trăi liniștiți cu nuanța puțin stearsă a canapelei, iar faptul să măsuța din sufragerie de unduiește lin atunci când e atinsă, chiar nu ne-a interesat.

Însă cu toții ne-am reamintit ce important este să ne simțim bine în propria noastră casă, să avem mobilier confortabil, să putem citi la lumina unei lustre care ne place, să ne putem relaxa la un film bun pe un fotoliu pufos, să ne simțim acasă.

Perioada reducerilor de iarnă este perfectă pentru a schimba acele piese de mobilier care au îmbătrânit sau, de ce nu, pentru a modifica în întregime stilul unei încăperi, cu un buget redus. De la piese de mobilier, la decorațiuni prețioase, în luna ianuarie toate produsele sunt reduse, iar visele tale de a reamenaja, redecora și modifica se pot împlini mult mai repede și cu un cost substantial mai mic.


Pentru a profita la maxim de perioada de reduceri de iarnă și a nu avea surprise nedorite, înainte de a te apuca de compărături online fă-ți o listă cu aspectele care te interesează. Noi vom încerca să te ajutăm cu un mic ghid.

 

1.     Lista

Fă-ți o lista cu piesele de mobilier, decorațiunile sau corpurile de iluminat care îți plac și pe care nu ai putut să ți le scoți din minte (dacă au ramas în gândurile tale, înseamnă că nu te vei plictisi de ele prea curând).

2.     Dimensiuni

Măsoară cu exactitate spațiul în care vrei să amplasezi o anumită piesp de mobilier și verifică dimensiunile pe site. Dacă nu ești sigur de dimensiuni, sau unele informații care te-ar interesa lipsesc, întreabă. Mai bine verifici de două ori decât să fii nevoit sa trimiți un produs înapoi.

3.     Stil

Cumpără mobilier și decorațiuni care să se potrivească stilului de amenajare al casei sau al încăperii în care vrei să așezi respectiva piesă. Chiar daca o canapea din catifea roz ți se pare cel mai frumos lucru din lume, dar casa ta are un decor în nuanțe de grena și galben, iar acestea nu sunt doar niște accente care pot fi modificate ușor, găsește o altă canapea, într-o nuanță care să se potrivească amenajării.

În cazul în care dorești să reamenajezi o încăpere în întregime, alege un stil care să ți se potrivească, atât ție căt și dimensiunilor camerei. Alege culori care te atrag și care te fac să te simți confortabil, iar dacă spațiul are dimensiuni reduse, evită mobilierul cu un stiluri foarte încărcate sau mobila extrem de masivă.

4.     Inspirație

Dacă nu ești sigur în legătură cu stilul care ți se potrivește, poți apela la un designer de interior sau te poți inspira din revistele de amenajări interioare. Dar nu uita să ții cont și de stilul tău de viață și de dimensiunile încăperiilor. Anumite piese de mobilier nu se pretează vieții la bloc, fiind prea voluminoase.

 

 La Zenity, vei descoperi sute de produse la promotii. Produse de calitate de la zeci de magazine de incredere. Descopera ce se potriveste dorintelor tale.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos