Decor de Halloween in stilul tau


Toamna este anotimpul culorilor, natura pare ca sarbatoreste lumina incercand sa surprinda caldura soarelui in coloritul copacilor, iar lumea se umple de stralucire. Toata gama de nuanțe in care se imbraca natura, pornind de la verdele inchis, trecand prin galben, portocaliu, roscat, grena si mov este ideala pentru a fi integrata in interiorul casei tale. Mai mult decat orice alt anotimp, toamna ofera o continua sursa de inspiratie pentru un design interior spectaculos si plin de caldura.

Odata cu venirea toamnei ne bucuram, pe langa un peisaj de poveste, de sarbatori frumoase pline de culoare si veselie. Dintre toate sarbatorile toamnei, Halloween-ul este probabil cea mai ofertanta din punct de vedere al design-ului interior. Nu este doar un moment excelent pentru a te lasa prada celor mai terifiante si infricosatoare idei decorative, decorarea casei de Halloween poate deveni un prilej perfect pentru a petrece clipe frumoase alaturi de familie, iar cei mici vor fi cu siguranta incantati.

Decorul de Halloween poate fi unul cu care ne-am obisnuit deja, bazat pe elemente de decor vesele si haioase, plin de decoratiuni de Halloween clasice si jucause precum panze de paianjen false, dovleci, vrajitoare si stafii, intr-o paletă de culori bazata pe negru și portocaliu. Pentru familiile in care exista si copii mici, acest tip de decor este unul potrivit si va avea un success deplin, in special in randul copiilor.

Pentru cei care doresc un decor de Halloween ceva mai special, plin de eleganta, exista o mulțime de opțiuni de decor versatile care pot fi adaptate stilului casei tale, iar, daca alegerile te reprezinta cu adevarat, le poti pastra in casa pe tot parcursul anului.

Indiferent daca pe 31 octombrie iti doresti un decor inspaimantator, vesel si copilaros sau elegant si rafinat, poti crea atmosfera de Halloween la care visezi. De la canapele catifelate in nuante tomnatice si calde, la fotolii negre, elegante, dovleci aurii sau vesela speciala, poti crea un ambient care sa te bucure atat pe tine cat si pe cei dragi.

Exista insa si cateva lucruri esentiale, fara de care noaptea de Halloween nu ar mai avea aceeasi magie.



Sfesnice si lumanari

Decoreaza-ti casa cu multe lumanari si sfesnice. Halloween-ul este mai presus de orice o sarbatoare despre lupta dintre intuneric si lumina, si in plus lumanarile vor da o lumina calda sau, de ce nu terifianta, depinde de zona pe care doresti sa o scoti in evidenta.



Dovleci veseli sau eleganti

Nu uita de dovlecii de Halloween. Fie ca alegi dovleci naturali sau iti doresti un décor mai elegant, cu dovleci aurii, verzi sau mov, anul acesta nu vei da gres cu dovlecii din catifea.




Clasici sau realizati din materiale speciale, catifelati sau stralucitori, dovlecii vor aduce cu siguranta magia Halloween-ului in orice incapere. Ii poti aseza pe o comoda, pe masuta de cafea sau in bucatarie. Daca ii alegi in functie de stilul casei tale, ii poti pastra pe post de elemente decorative tot anul.




Ghirlande si coronite

Aducand aminte de maturile vrajitoarelor, ghirlandele sau coronitele din frunze de toamnă (naturale sau artificiale) sunt ideale pentru a fi agatate pe usi sau pe balustrade, este o idee de decorare simplă, rapida si de efect.



Animale mistice

Daca iti doresti o ambianta putin mai intunecata sau vrei sa aduci putin din atmosfera poeziilor lui Edgar Allen Poe in casa ta, bazeaza-ti decorul pe pasari negre – vor oferi un plus de spectaculos decorului tau de Halloween.



Culori puternice

Fii creativa, un decor reusit de Halloween poate iesi din tiparele nuantelor negru si portocaliu. Foloseste-te de culorile tale preferate.

De Halloween orice combinatie ciudata ai incerca in design-ul casei tale poate avea un rezultat fabulous.



Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos