Dimineața de Crăciun – Cum să-ți decorezi casa pentru un Crăciun intim și original.


Crăciunul este plin de tradiții și obiceiuri, mai vechi sau mai noi. Unii dintre noi se regăsesc în feeria unui Crăciun alb si diafan, pentru pofticioși Crăciunul vine cu amintirea mirosului cozonacilor bunicii, iar pentru alții Crăciunul este un basm urban, plin de originalitate, în care tradițiile capătă o formă nouă. Însă ceea ce rămâne, ca o constantă ce leagă generațiile, este magia sărbătorilor petrecute alături de cei dragi.



De la împodobirea bradului și decorarea casei, până la deschiderea cadourilor în dimineața de Crăciun, totul are în centru bucuria din ochii celor pe care îi iubim și căldura momentelor speciale trăite împreună.


Colecția Dimineața de Crăciun a fost creată special pentru a reflecta îmbinarea dintre tradițiile bunicilor și creativitatea plină de originalitate a cuplurilor tinere, încercând să surprindem esența dimineții de Crăciun prin ochii tinerilor sau a celor tineri la suflet.



Am combinat nuanțe de verde și alb cu tonuri de roșu, pentru a păstra ideea unui Crăciun clasic, însă am ales decorațiuni ce ies din sfera tradiționalului, îndreptându-se spre un decor eclectic și original, plin de creativitate. De la brazi reinterpretați, la ornamente vesele și jocuri volumetrice, decorul este unul în care accentual cade pe folosirea lumânărilor, a luminii reflectate, ce creează o atmosferă ușor nonconformistă, dar plină de căldură.



Tot decorul este creat în jurul ideei de confort și intimitate și este menit a aduce momente minunate alături de familie. Pleduri călduroase, perne pufoase și șosete colorate completează atmosfera de căldură și familiaritate, care te îndeamnă la relaxare.

Și ce poate fi mai potrivit în dimineața de Crăciun decât un mic dejun tihnit, alături de cei dragi și o cană de ciocolată caldă și parfumată. Decorul pentru masa din dimineața de Crăciun nu trebuie să fie unul elegant și strălucitor, ci simplu, intim, plin de decorațiuni vesele și jucăușe. De la farfurii cu desene vii și colorate, la recipiente pentru fursecuri în forme haioase, ornamentele și decorațiunile pentru masa din dimineața de Crăciun au un singur țel, acela de a oferi o atmosferă plăcută, casnică și caldă, care invită la la zâmbete și veselie într-un cadru relaxant.





	

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos