Integrează stilul Glamour în designul interior al locuinței tale!

  Ce anotimp mai oportun există pentru amenajarea locuinței decât toamna?

  Și pe bună dreptate, ne învăluie cu vraja ei, în timp ce covorul ruginiu pe care îl formează an de an, este o reală sursă de inspirație.

  Noi, dinamici din fire și dornici de schimbări, așa cum ne cunoști deja, te întâmpinăm cu o nouă colecție Glamour Glam care va fi o reală încântare pentru personalitățile debordante. Liniile fine ale pieselor de mobilier, elementele metalice folosite în decorare și accentele de culoare dispersate într-un joc de forme atractiv, subliniază acest stil de design interior.

  Dacă ești adeptul texturilor luxoase precum catifeaua, al mixului de metale și al nuanțelor în tonuri neutre, atemporale: alb, negru, gri, crem sau maro, atunci un interior Glam ți se potrivește mânușă. Încorporează-le în designul tău și vei avea atât texturi cu o estetică deosebită, cât și plăcute la atingere, fapt ce adaugă încă o dimensiune interiorului tău glamour: cea senzorială.

  În ceea ce privește alegerea mobilierului, optează cu încredere pentru cele moderne, art deco sau chiar minimaliste. Tot ce contează este ca la final, obiectele să fie îmbinate armonios pentru a crea acea atmosferă glam. Piesele de mobilier statement pe care le poți utiliza cu succes pentru crearea unui design glam sunt taburetele, fotoliile sau canapelele cu tapițerie din catifea și picioare aurii sau argintii.

  Nu ezita să așezi o consolă minimalistă în spatele canapelei, pentru a evita crearea unui spațiu mort în mijlocul camerei. Iar pentru un efect wow, acoperă peretele cu o oglindă și un tablou canvas supradimensionat.

  Și pentru ca aerul luxuriant să domine întreaga încăpere, nu te sfii să îți faci de cap cu corpuri de iluminat. Poți alege veioze prețioase pe care să le așezi pe consolă și lustre extravagante care să îmbrace maiestuos tavanul. Un lucru este cert: corpurile de iluminat reprezintă adevărate bijuterii ale oricărei încăperi!

  Nu în ultimul rând, nu uita de măsuța de cafea, care este la fel de importantă. Aici poți da frâu liber imaginației, astfel că o poți decora cu obiecte de nelipsit precum: tăvi decorative, suport lumânări, vas de ceramică, flori artificiale, cărți sau reviste. Unde mai pui că prin intermediul acestor decorațiuni poți adăugă accente aurii sau argintii, de nelipsit pentru un aer sofisticat și elegant.

  Pentru a sublinia dimensiunea luxoasă a încăperii, cadrele din oțel aurite trebuie să fie prezente și ele în ornamentele pieselor de mobilier.

  Însă, trebuie să ai grijă ca toate elementele utilizate să se completeze armonios, astfel încât rezultatul să fie de bun gust și elegant. Un astfel de stil rafinat, așa cum este Glamour, necesită mobilier și accesorii de înaltă calitate. Te așteptăm în showroom-ul nostru sau online pentru a achiziționa tot ce ai nevoie!

  Indiferent dacă ești o persoană exuberantă și plină de energie sau romantică și visătoare, abordează fără ezitare acest stil glamour!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos