Notiuni de baza pentru decorarea casei

"Asa cum esti tu! Visul tau. Semnatura ta."

 

Este posibil să aveți un stil de decorare general deja ales pentru întreaga dvs. casă, dar în stilul general fiecare cameră are propriul scop și stil. Modul de utilizare al camerei și de cine este utilizata, trebuie să fie luate în considerare în timp ce amenajati fiecare cameră și alegeți materialele, accesoriile și accentele.
Decorul pentru casă ar trebui să reflecte gustul și interesele personale, dar trebuie să abordeze și funcția particulară a acestor camere. 


1. Living
Camerele de zi pot indeplini multe funcții, de la un salon formal folosit pentru a primi oaspeți, până la un spațiu în care întreaga familie se adună pentru studiu, divertisment, socializare și joacă. În casele moderne, camera de zi este adesea o cameră adiacenta bucătăriei și zonei de luat masa. Unul dintre primele considerente este alegerea unui punct focal pentru camera de zi și mai ales acolo unde doriți să creați zone de conversație. Selecția și aranjarea mobilierului pentru camera de zi trebuie să țină cont de acest element. Doar atunci puteți trece la detaliile privind planificarea iluminatului, apoi alegând covoare de zonă, artă și accesorii. 


2. Dormitor
Îți petreci o treime din viață în dormitor, așa că ar trebui să iei în considerare cu atenție strategiile pentru a face din el un loc odihnitor. Începeți cu alegerea patului și a celorlalte piese de mobilier din dormitor. În timp ce este posibil să economisiți bani în alte zone, cumpărarea unei saltele și perne de bună calitate este întotdeauna o investiție solidă. Alegerea culorii este de asemenea critică într-un dormitor - alegeți o nuanță mai deschisă dacă sunteți o persoană matinala sau o culoare mai închisă dacă sunteți nocturni. Iluminatul dormitorului este important pentru stabilirea dispoziției potrivite, precum și pentru a vă permite să citiți și să vă îmbrăcați în spațiu. Dacă nu aveți un dormitor spatios, căutați idei practice pentru decorarea dormitoarelor mici. Și dormitoarele de oaspeți au propriile lor nevoi unice pentru decorare. 

 


3. Baie
Vrei să transformi baia principală într-un spa elegant? Cercetează ideile de design general pentru băi, inclusiv cum să faci camera sa fie sofisticată și cum să alegi dulapurile, gresia, chiuvetele, oglinzile, iluminatul și accesoriile. În băile mici, provocarea constă în decorarea acestora pentru a le face să se simtă și să pară mai mari. Dacă noua dvs. baie implică un proiect complet de remodelare, apelati la sfaturile unui specialist. Alte decizii cheie vor fi alegerea culorilor și alegerea chiuvetei potrivite pentru baia dvs. 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos