Cum integrăm stilul romantic franțuzesc în propria locuință?

Renumiți pentru eleganța și rafinamentul lor, francezii au inspirat încă din cele mai vechi timpuri personalități importante începând de la Pablo Picasso și până la Coco Chanel. Așa că ai toate motivele să te lași vrăjit de acest stil parizian, romantic franțuzesc și să îl integrezi în propria casă.

Așa cum bine știm, fiecare locuință trebuie să exprime o trăire, încă de cum pășești pe ușă. O imagine caldă și prietenoasă are în spate o poveste care îmbracă fiecare colț al încăperii unde îți petreci o mare parte din timp alături de prieteni sau familie, unde au loc cele mai frumoase momente.

Pentru un interior plin de vibrație și rafinament, confortabil și elegant, stilul romantic franțuzesc se potrivește de minune. O astfel de amenajare interioară te poartă pe culmile unui decor delicat, îmbinat cu luxul moderat.

Primul pas care subliniază amenajarea în stil franțuzesc îl reprezintă îmbinarea obiectelor vintage, autentice, cu mobilierul modern în linii simple.

La capitolul accesorii, din fericire, totul este permis, astfel că poți opta cu ușurință pentru un candelabru cu aspect antic, o măsuță din lemn masiv cu aspect nefinisat sau o oglindă cu rama acoperită în straturi subțiri de vopsea albă. Toate aceste elemente adaugă spațiului tău un aer aristocrat combinat cu o notă subtilă de lux.

În ceea ce privește alegerea mobilierului, canapelele și fotoliile din catifea, în tonuri ușor estomapte, evidențiază personalitatea stilului romantic franțuzesc și transformă întreaga atmosferă din una clasică, în una sofisticată.

Nu uita că pentru un interior cu adevărat parizian, trebuie să te rezumi la două trei nuanțe pastelate, naturale și deschise, regăsite în textile de calitate care oferă accente minunate.

Principalul avantaj al unei astfel de amenajări îl reprezintă faptul că stilul franțuzesc poate fi adaptat chiar și în designul interior al unui apartament de mici dimensiuni, demonstrând astfel că spațiul de care dispunem nu este un factor decisiv atunci când decorezi cu bun gust întreaga locuință.


            Dacă ești în căutarea echilibrului perfect între lux și tradiție, cu siguranță acest stil va fi pe placul tău!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos