Pădurea Fermecată – Cum să-ți decorezi casa

În Pădurea Fermecată e forfotă mare, toate animalele pădurii se agită și aleargă care încotro. A venit momentul mult așteptat, se împodobește bradul de Crăciun.

După ce au terminat de dereticat prin vizuine și scorburi, animăluțele din Pădurea Fermecată se apucă de împodobit și scot de prin sertare tot soiul de comori, dosite cu grijă special pentru decorarea de Crăciun. Șosetele tricotate sunt cu grijă lângă vatră agățate, când le va vedea așa frumoase, sigur Moș Crăciun le va umple cu multe nuci și portocale delicioase. Ghirlande și coronițe împletite astă toamnă din frunze și flori uscate sunt cu greu pe mese urcate, lângă ele, stau cuminți mere aurii vrăjite, merișoare roșii și gustoase, conuri de brad parfumate sunt în boluri așezate.



Vizuinele-s curate și frumos decorate, iar acum, cu mic cu mare, fiecare viețuitoare din Pădurea Fermecată își face loc către bradul din luminiș – un an întreg au pus deoparte decorațiuni și ornamente pentru brad și abia așteaptă să îl împodobească.


Veverițele jucăușe trag după ele ghirlande de ghindă și iederă verde, în timp ce ursuleții pufoși au renunțat la hibernat și se îndreaptă către luminiș voioși, ei sunt cei mai fericiți, anul asta au fost aleși să puna Steaua cea mare în vârful bradului. Vulpițe cu cozi stufoase, se simt foarte norocoase, bradul de Crăciun este chiar la ușa lor și se simt și mai șirete, ca și cum luminițele cochete ar fi numai ale lor. Renii sunt cei mai înfumurați, au adus cu ei mulți clopoței colorați.



Rând pe rând se strâng în crâng cerbi, căluți, chiar și căței, toți aduc ceva cu ei: globuțe, flori, crenguțe, unii au și săniuțe. Cele două turturele, care sunt cam mititele, au adus niște nuiele. Toată lumea-i pregătită, iar pădurea adormită a prins viață și acum toti așteaptă masa de Crăciun.


Acum că ai aflat cam care este starea de spirit în Pădurea Fermecată, te poți apuca și tu să-ți decorezi casa de Crăciun. Iar dacă animalele din pădurea fermecată te-au vrăjit și pe tine, poți alege anul acesta un decor Alpin, plin de elemente naturale, animale fermecate și nuanțe tradiționale de verde și roșu.



	

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos