Revelion Glam – Cum să creezi un decor strălucitor pentru masa de Revelion


Anul 2020 se apropie în sfârșit de sfârșit (fiuf). Și tocmai pentru că a părut cel mai luuuung an, ne-am gândit să ne luăm rămas bun fără prea multe cuvinte, așa că articolul de față este dedicat în totalitate pregătirilor pentru un 2021 fabulos. Pe 2021 îl vom întâmpina cu fast, sfoară roșie la mâna dreaptă, păstrăv și dovleac pe masă, haine noi, casa curată, masa așezată. Nu râde, mai ții minte anul trecut, când ai pășit încrezătoare în 2020…cu stângul?

Așa că, pentru a nu lăsa nimic la voia întâmplării, în cinstea unui An Nou diferit, am alcătuit o colecție de piese speciale, perfecte pentru o petrecere fastuoasă, în stil glam, pentru că, indiferent de an, petrecerea de Revelion trebuie să fie memorabilă. De la ținută, la accesorii, decorațiuni și bucate alese, pregătirile pentru noaptea dintre ani ne bucură și ne aduc mai aproape de atmosfera strălucitoare a nopții care reprezintă un nou început. Poate mai mult ca în orice alt an, acum așteptăm cu toții intrarea într-un an nou, așa că să ne pregătim din timp.

Fie că găzduiești o petrecere relaxată în doi sau o masă în familie, o petrecere de Anul Nou merită un pic de strălucire și atmosferă de sărbătoare. Așa că, ia un pahar de șampanie, pune-ți pantofii de dans și bucură-te de un Revelion glam, iar colecția de Revelion de la iedera.ro îți va oferi rețeta unei petreceri sofisticate.



Poate că în noaptea dintre ani toate privirile sunt îndreptate către ceas, însă locul în care se desfășoară petrecerea este masa. Masa de Revelion este piesa centrală a design-ului unei încăperi, de la tacâmuri, la veselă, de la boluri stilate la fețe de masa asortate, masa de Revelion trebuie să fie amenajată impecabil, indiferent de stilul abordat.



Pentru amenajarea mesei de Revelion, noi am ales un decor în stil glam, cu multe accente aurii, pe care le-am combinate cu nuanțe de alb, albastru și negru, realizând o amenajare cu mult farmec și eleganță, dar care oferă în același timp acel strop de strălucire de care masa de Revelion are nevoie.

O cină rafinată de Revelion include șampanie și multe băuturi alese, așa că poți crea pentru invitații tăi un cocktail bar. Ai nevoie de pahare elegante și variate, care să corespundă băuturilor servite, paie rafinate, boluri pentru feliile de citrice sau semințele proaspete de rodie, iar dacă dorești să îți surprinzi oaspeții, seturile pentru cocktail-uri  vor fi cu siguranță apreciate.



În cazul în care petreci noaptea dintre ani alături de prieteni, într-o atmosferă mai puțin formală poți încerca o petrecere cu temă boho glam, în nuanțe de auriu și albastru verzui, o combinație care oferă un echilibrul perfect între culorile întunecate și accentele luxoase. Cadrul fiind mai intim, poți renunța la masa mare, obișnuită în astfel de ocazii, în favoarea unei măsuțe de cafea din metal auriu, pe care o poți umple de lumânări, flori și platouri cu fructe sau prăjituri. Pentru a completa decorul alege multe perne elegante.


Indiferent de stilul pe care îl alegi pentru masa de Revelion, nu uita să armonizezi decorul, pentru a oferi o imagine unitară. De la tacâmuri, la sfeșnice, vaze, tăvi și veselă, amenajarea mesei pentru noaptea dintre ani trebuie să aibă o cromatică unitară și să ofere o atmosferă de petrecere glam.


Sperăm că amenajarea noastră pentru un Revelion Glam te-a inspirat și îți urăm un An Nou frumos!




	

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos