Straturi, texturi, culoare

Căldura și confortul zilelor de iarnă, acasă la tine

 

La Iedera, anul acesta, ne-au inspirat 4 teme stilistice care reflecta stari, stimuli tactili si vizuali care sa ne poarte prin acest anotimp plin de trairi. Pentru noi este foarte important sa conturam interioare care sa-ti aduca echilibru, bucurie si care sa spuna o poveste draga tie.

Pe masura ce temperaturile scad, texturile din casa trebuie sa reflecte caldura si confort. La fel ca si in moda vestimentara, decoratiunile de iarna trebuie puse in straturi si texturi. 

Iata, cateva idei care te pot ajuta sa traiesti la maxim frumusetea iernii.

Oglinzi Decorative

Cum zilele sunt scurte, este momentul sa maximizezi lumina prin oglinzi decorative.
O oglinda mare, deasupra unei comode sau a unei canapele va lumina si mari spatiul. 

 

Lumini Ambientale

Este momentul sa folosesti cat mai multe lumini de ambient, precum veioze si lampadare de podea cu lumina calda. Acestea au darul de a incalzi incaperea si de a te face sa te simti relaxata si odihnita. 
 

Covoare

Daca vara ai simtit nevoia de spatii cat mai aerisite si simple, iarna trebuie sa nu uiti de covoare. Textura acestora va oferi spatiului tau un aspect primitor si caldura picioarelor. 
 

Pernele Decorative

Un accesoriu ce nu trebuie uitat este perna decorativa care iti poate contura designul incaperii. Alege perne care sunt in acord cu designul si culoarea mobilierului, iar o patura pufoasa va fi invitatia perfecta pentru a te relaxa. 
 

Un Fotoliu Confortabil

Un fotoliu amplasat la fereastra si o carte buna, poate deveni locul tau perfect dupa o zi lunga si friguroasa, menit sa te reconecteze cu tine si cu cei dragi tie. 
 

Plante Verzi

Pentru a desavarsi interiorul tau de iarna, mai ai nevoie de plante verzi, naturale sau artificiale, care iti vor aduce natura mai aproape dar si de un parfum de camera care sa intregeasca atmosfera. 
 

Sa nu uitam culorile!

Ele te conecteaza imediat cu spatiul in care traiesti si te introduc in poveste. Fie ca vorbim de o culoare neutra, de roz, de albastru sau de rosu, fiecare iti poate face o conexiune cu emotiile si sentimentele de iarna pe care ai vrea sa le retraiesti. 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos