Garden party! Cum transformi grădina într-un spațiu primitor?

Având în vedere că vremea s-a încălzit, a sosit momentul să îți petreci zilele de vară în cel mai fabulos mod!

Dacă apreciezi simplitatea, natura și iarba verde, o petrecere în grădină este de departe locul ideal pentru a sărbători evenimentele importante din viața ta. Și nu numai! Poate vrei pur și simplu să petreci timp de calitate alături de cei dragi, în aer liber. Oricare ar fi motivul, organizarea unei astfel de petreceri reprezintă ocazia ideală să îți pui în practică ideile creative. Atmosfera relaxantă, compania plăcută și decorul verde transformă fiecare petrecere într-o amintire unică. Și da! Știm că odată cu sosirea verii, obiectivul tău este să notezi cele mai frumoase clipe în filele poveștii tale.

Distracția, muzica, meniul și decorul sunt doar câteva dintre aspectele importante pe care trebuie să le bifezi pentru un party memorabil. Sentimentul de împlinire trăit la finalul petrecerii, atunci când oaspeții pleacă încântați, este de neprețuit.

Organizează o petrecere specială și surprinde-i cu o atmosferă boemă, scăldată în conversații lungi, zâmbete și multă voie bună. Iată care sunt pașii esențiali meniți să îți asigure reușita:

Decorul și mobilierul

Chiar dacă este un spațiu deschis, adaugă un strop de personalitate grădinii tale folosind accesorii decorative. În timp ce florile și plantele animă întreaga atmosferă, prin adăugarea de obiecte decorative cum ar fi câteva perne pentru exterior sau corpuri de iluminat, poți genera puncte focale suplimentare sau acea varietate de texturi extrem de necesară pentru un spațiu frumos.

Zona de relaxare poate fi o terasă, un foișor sau un colț de gradină acoperit. Aici poți plasa si piesele de mobilier. In functie de suprafață, optează pentru un mobilier clasic: canapea, masă și scaune sau, de ce nu, chiar și un balansoar.

Masa și meniul

Primul pas îl reprezintă stabilirea temei evenimentului. Ulterior, poți alege culorile pentru fața de masă, decorațiunile și ustensilele necesare. Este indicat să folosești cel mult două culori, pentru a nu încărca vizual masa.

Nu în ultimul rând, alegerea veselei și a tăcâmurilor reprezintă poate cel mai important aspect. Dacă vrei să adaugi un strop de eleganță, folosește cu încredere seturile.

În ceea ce privește meniul, pentru a te bucura cu adevărat de eveniment alături de cei dragi, o firmă de catering îți poate veni în ajutor. Astfel, unica ta grijă va fi aceea de a te simți bine.

Suntem siguri că indiferent de opțiunile alese, atât prietenii, cât și membrii familiei vor aprecia efortul depus. Pentru că în final, chipurile celor dragi și atmosfera pe care o creezi marchează cu adevărat amintirile senine. Amintiri care poartă cu ele zâmbete și la care ne reîntoarcem cu drag oricând.

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos