Showroom

 


Iedera Home&Deco prezintă amenajari de camere complet decorate, pentru a vă ajuta să vă imaginați posibilitățile propriei case.

 

CE VEȚI GĂSI AICI

Designerii Iedera au creat un spațiu care să prezinte imaginea completă a casei, de la mobilier și covoare la decorarea pereților, artă și alte piese de accent.

Credem cu tărie că pentru o viață armonioasă trebuie să rezonăm cu spațiile în care locuim, iar scopul nostru, al echipei Iedera.ro este să îi ajutăm pe cei ce ne vizitează în crearea unei lumi unice, a unui mediu autentic și personal în fiecare spațiu.

 

SPAȚII PENTRU A INSPIRA

Indiferent dacă începeți de la zero, căutați piese suplimentare sau pur și simplu trebuie să adunați idei pentru spațiul dvs., sperăm că veți fi inspirați în noi moduri de a iubi casa în care vă aflați.

Decorațiunile, piesele de mobilier și designul interior pe care le oferim marchează individualitatea, obiectivul nostru fiind de a inspira oamenii cu pasiunea noastră, pentru a îi face să se descopere și să-și redescopere casele.

În showroom-ul nostru veți găsi piese de mobilier speciale potrivite oricărui stil, decorațiuni alese cu grijă, corpuri de iluminat spectaculoase, tapete de designer și multă pasiune pentru frumos.

 

 

PREZENTARE SHOWROOM

 

 

About

 

 

DESPRE NOI

Motive pentru a ne alege

Iedera este un brand tânăr și fresh care există pentru a își inspira clienții să-și descopere și să-și exprime unicitatea în spațiile în care trăiesc.

Clienții Iedera.ro nu se bucură doar de reduceri personalizate, ci beneficiază și de o echipă dedicată care îi va ajuta în găsirea produselor care li se potrivesc, deoarece noi, cei de la Iedera, dorim să vă ajutăm să vă creați o casă pe care să o iubiți și să o puteți numi acasă.

Află mai multe
 

 

Amenajări

Idei de decor 


  

Adresa:

Șoseaua de Centură, DNCB Nr. 27,

Comuna Clinceni 077060

Email: suport@iedera.ro

Tel: 0768 195 367

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos