Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a renunta unilateral la contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului.

Pentru a va exercita dreptul de returnare a produsului, trebuie sa informati SC IEDERA HOME & DECO SRL prin mail, poștă, telefon, SMS, verbal etc.

Daca dvs. nu impachetati corespunzator pentru protejarea/manipularea produselor returnate, curierul indicat in formularul de retur este indreptatit sa nu preia, pe cheltuiala Iedera Home&Deco SRL bunurile notificate pentru retur. Daca dvs. trimiteti produsele impachetate necorespunzator pentru protejare/manipulare prin alta metoda(alt curier, posta romana, predare personala etc.) sunteti raspunzator de orice distrugeri, defecte, descompletari constatate la receptia returului. Prevederile de mai sus nu se refera la ambalajul original al produselor ci la orice ambalaj care conform standardelor de curierat precizate pe pagina curierului sunt in masura sa protejeze produsele in functie de specificul lor(material, dimensiuni etc.). Iedera Home&Deco SRL isi rezerva dreptul sa nu accepte produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

 Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:

- produsele care reprezinta o “comanda speciala” (definita ca fiind produsul comandat de catre client, ce nu se afla in stocul uzual, dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans);

- produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (perisabile);

- etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

 De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

 Produsele ce fac obiectul returului se vor expedia prin serviciile de curierat agreate de SC IEDERA Home & Deco SRL ( SameDay Courier sau Raben Logistics) catre SC IEDERA Home & Deco SRL .

In cazul alegerii unui alt serviciu de curierat, costurile de transport, pentru returul produselor, vor fi suportate integral de catre cumparator. 

 

Returnarea contravalorii produselor

Returnarea contravalorii produselor acceptate de SC IEDERA Home & Deco SRL ca retur, se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor.

SC IEDERA Home & Deco SRL va returna banii achitati de cumparator printr-una dintre urmatoarele modalitati:

 Virament bancar: din contul SC IEDERA Home & Deco SRL in contul clientului (contul din care a fost  efectuata plata ) 

Mandat postal: prin Posta Romana la adresa clientului (3-4 zile de la trimitere);

 

FORMULAR DE RETURNARE >>>

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos