Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a renunta unilateral la contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la receptionarea coletului.
Pentru a va exercita dreptul de returnare a produsului, trebuie sa ne informati in scris la adresa de email: suport@iedera.ro . Numai cererile scrise vor fi luate in considerare.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta urmatoarele caracteristici: ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, SC IEDERA Home & Deco SRL isi rezerva dreptul de a decide acceptarea sau refuzul returului.


Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna: 
- produsele care reprezinta o “comanda speciala” (definita ca fiind produsul comandat de catre client, ce nu se afla in stocul uzual, dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans);
- produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (perisabile);
- produsele care nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate;
- etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Produsele ce fac obiectul returului se vor expedia prin curier catre SC IEDERA Home & Deco SRL prin grija expeditorului.
Costurile de transport, pentru returul produselor, vor fi suportate integral de catre cumparator.

SC IEDERA Home & Deco SRL nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs. In cazul in care clientul returneaza produsele, cu plata transportului la destinatar (in speta, societatea SC IEDERA Home & Deco SRL), aceasta din urma isi rezerva dreptul  de a refuza primirea coletului/coletelor, sau de a retine contravaloarea transportului achitat, din soldul datorat clientului, in cazul in care sunt indeplinite conditiile de acceptare a returului.

Returnarea contravalorii produselor

Returnarea contravalorii produselor acceptate de SC IEDERA Home & Deco SRL ca retur, se va face in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre cumparator, fara a-i fi solicitate acestuia din urma alte cheltuieli aferente rambursarii sumelor.
SC IEDERA Home & Deco SRL va returna banii achitati de cumparator printr-una dintre urmatoarele modalitati:

  • Virament bancar: din contul SC IEDERA Home & Deco SRL in contul clientului (contul din care a fost  efectuata plata ) termen 24-48 ore de la procesarea returului.
  • Mandat postal: prin Posta Romana la adresa clientului (3-4 zile de la trimitere);
  Produsul a fost adaugat in cos