Black Friday Iedera

 

It’s the most wonderful time of the yeaaar! Nu nu, mai avem ceva până la Crăciun. Acum a venit momentul să ne bucurăm de … BLACK FRIYAY! Da, perioada preferată din an a pasionaților de shopping, de frumos. Credem că în anii trecuți ați făcut aprovizionarea cu electrocasnice, acum este timpul să vă bucurați de lucruri care să vă reprezinte în totalitate, să vă creați o oază de relaxare în propria casă, indiferent de stilul pe care îl preferați.

Black Friyay-ul din acest an vă aduce o în fața ochilor o sursă la de inspirație și reduceri mari la cele mai dorite produse de mobilier. Este timpul să faci cele mai bune alegeri.

Bucătăria este de obicei cea mai mare și cea mai importantă cameră din casă, de multe ori și locul în care petreci cel mai mult timp. Există o mulțime de lucruri esențiale pentru bucătărie care trebuie să fie achiziționate sau unele care doar să ofere un plus de “savoare” încăperii: veselă și servicii de masă, tacâmuri și ustensile de bucătărie, pahare și accesorii bar mai ales pentru cei pasionați de party-uri acasă, ceainice și căni/cești pentru cei cu un aer mai boem, depozitare alimente pentru persoanele care vor întotdeauna să știe locul fiecărui aliment din bucătărie, platouri și tăvi, accesorii bucătărie, textile bucătărie. Așadar, dacă ești pasionat de gătit și îți place să petreci timp în bucătărie, de ce să nu îți pui amprenta aici? Anul acesta de Black Friyay este momentul potrivit să alegi produsele tale favorite.

Living-ul .. oh, locul care are cea mai mare versatilitate: de la seri de film cu persoana dragă sau singur, o cină cu familia sau chiar un party alături de prieteni. De aceea, ți se poate părea puțin complicat să alegi singur elementele, însă lasă-te purtat de creativitate și creează-ți propriul stil. De Black Friyay este momentul oportun să îți alegi mobilierul preferat: canapele, fotolii, scaune, taburete&banchete, mese&birouri, masute de cafea, comode&console, dulapuri și biblioteci, etajere și rafturi, cuiere, suport umbrelă și reviste. Ai atâtea modele pe care le poți combina după bunul plac, la cele mai mici prețuri.

Dacă vorbim de un plus de personalitate pentru casa ta, sau îți dorești să faci un cadou special persoanelor dragi, decorațiunile sunt cele mai bune alegeri. Obiectele decorative scot din banal și anonimat orice încăpere, de la bucătărie și până la dormitor.   Noi am fost întotdeauna fascinați de sfeșnice și suporturile de lumânări, care se potrivesc de minune într-un living cu un accent romantic. 

Pentru cei care nu pot trăi o zi fără flori în casă, noi am făcut o selecție de vaze și vase decorative care să îți bucure privirea. Și dacă ai zile în care poate nu reușești să ajungi să cumperi flori, poți alege chiar și flori artificiale.

Atunci când te-ai săturat de tehnologie și vrei să ai amintirile tale în format fizic, care să te ajute să retrăiești acele sentimente plăcute surprinse într-o fotografie, alege rame foto care să evidențieze stările.

Coșurile și cutiile de depozitare sunt în mare vogă și în același timp extrem de utile: pe lângă faptul că pot fi extrem de frumoase și un obiect de decor atipic, le poți utiliza pentru depozitarea diferitelor lucruri care nu dorești să fie la vedere.

Ceasurile, chiar dacă nu ne place să ne gândim și să conștientizăm că timpul trece atât de repede, acestea ne ajută să ne reamintim că trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă.

Când privești pereții goi și parcă ți se pare monoton, cele mai bune alegeri sunt decorațiunile de perete, fie că vorbim de oglinzi sau tablouri.

Având în vedere că lumina este cea mai importantă sursă care poate evidenția fiecare formă și culoare, ne-am gândit ca anul acesta de Black Friyay să îți oferim cele mai mici prețuri la veioze și aplice, lustre și candelabre, lampadare.    

Și am lăsat la final cele mai apreciate și căutate decorațiuni: textilele. Descoperă gama noastră de perne, pături și pleduri (pe care chiar și animalele de companie le vor adora), covoare, perdele și draperii.

 

Nu mai sta pe gânduri și hai să descoperi și să te bucuri de cele mai mari reduceri din an de Black Friday!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos