Back to School

Folosește codul BACK15 și bucură-te de -15% reducere la toate produsele din categoria Back to school!

Vacanța de vară este pe sfârșite, așadar acum e momentul în care poți profita de reducerile din cadrul campaniei Back to school!

Ești gata pentru prima zi de școală?

Știm că emoțiile își fac deja simtiță prezența și fiecare început de an școlar marchează trecerea timpului asemenea unei aniversări. Atât pentru copii, cât și pentru părinți deopotrivă.

Noi ne-am făcut temele și ți-am pregătit oferte atractive pentru un an fabulos.

Bineînțeles, școala nu poate să înceapă fără un rucsac nou. Astfel că îți punem la dispoziție o selecție de modele atât pentru fete, cât și pentru băieți, cu imprimeuri îndrăgite de către cei mici, pe care mai mult ca sigur că și copilul tău le va adora. Trebuie doar să folosești codul BACK15 pentru o reducere de 15%! Te asigurăm că prețurile sunt extrem de prietenoase, iar mersul la școală sau la grădiniță va deveni o adevărată plăcere!

Cum începutul de școală este un prilej de bucurie pentru cei mici atunci când au rechizite școlare pe gustul lor, în cadrul ofertei noastre Back to School regăsești agende multicolore, seturi complete de rechizite, ascuțitoare simpatice, organizatoare, panou memo sau opritoare cărți.

Și dacă nu ați reușit să amenajați încă spațiul de studiu din camera copiilor, nu este timpul pierdut! Noi ne-am gândit la toate, așa că pe site găsești birouri menite să creeze pentru copii un context plăcut și creativ în care să își facă temele și să învețe. Pentru că orice învățăcel are nevoie de un birou de nota 10!

Nu am uitat nici de importanța alimentației celor mici, mai ales că știm că gustarea pe care o pregătești în fiecare zi îi furnizează energia de care are atât de mare nevoie. Fie că optezi pentru caserolă sandwich multicoloră sau o sacoșă termică mică, cu siguranță vei aduce mai multă culoare pachețelului de prânz. Pentru hidratare, nu uita să achiziționezi și una dintre sticlele de apă multicolore!

Iar pentru elevii de liceu cu stil care acordă o atenție deosebită designului rechizitelor și accesoriilor, am pregătit produse menite să îi scoată în evidență: biblioraft din metal în nuanțe pastelate, oglindă geantă, rucsac din catifea, toc ochelari cu mesaje haiose sau motivaționale, geantă de umăr, set de baie, suport laptop cu led, organizator birou. Și nu în ultimul rând, difuzor aromaterapie pentru că nu-i așa? Adolescența vine la pachet cu multe provocări.

La final, adaugă pe listă inclusiv pernele de gât, atât de utile pentru confortul copiilor în drum spre școală, grădiniță sau liceu. Se anunță mare aglomerație în trafic!

Nu uita că promoția Back to school este valabilă până în data de 15 octombrie! Nu îți mai rămâne decât să folosești codul BACK15 și să te bucuri de o reducere de 15%!

Clopoțelul poate să sune de intrare, acum că știi exact de unde să îți faci cumpărăturile!  Mult succes în noul an școlar!

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos