Feerie de Crăciun - Creaza un decor White Christmas de poveste.


Crăciunul este o perioadă a luminii, a purității și a magiei, iar pentru pasionații de design interior este prilejul perfect de a-și decora casa cu obiecte prețioase, care să contureze o atmosferă de basm.

Dacă și tu te afli printre cei care visează la un Crăciun alb și plin de zăpadă, ai noroc, pe 25 decembrie ninsoarea de afară s-ar putea să nu apară, însă poți crea în interiorul casei tale un decor feeric de iarnă și te poți bucura chiar la tine în dormitor de un Crăciun alb, de vis.


Deși un decor de Crăciun în tonuri de alb poate părea ușor de realizat, pentru a crea în interior aceea atmosferă de iarnă ca-n povești este mai complicat decât pare, însă exista câteva trucuri de care dacă ții cont, casa ta va căpăta aceea ambianță încântătoare la care visezi.

Totul pleacă de la cromatica spațiului pe care vrei să îl transformi. Dacă culorile camerei sunt neutre și îți permit, lucrurile se simplifică: te poți concentra pe jocurile de lumini și umbre, pe detalii simple care scot  în evidență forma obiectelor de decor și poți alege decorațiuni diafane, fie că este vorba de îngerași, balerine, patine, reni, veverite, ghinde, sau fulgi de nea pufosi orice este permis, câtă vreme nu te îndepărtezi de la ideea de alb și puritate.


Bineînțeles, orice amenajare de Crăciun se construiește în jurul bradului. Pe lângă bradul natural care aduce cu el miros de cetină și amintiri din copilărie, putem crea cu ajutorul brazilor reinterpretați adevărate scene de basm. Poți alege un brad cu crengile încărcate de spumă de zăpadă sau brazi albi, luminoși, creând astfel o atmosferă caldă, liniștitoare și nu în ultimul rând puțin glam.

Pentru ca o amenajare White Christmas să fie una reușită, obiectele trebuie să se îmbine într-un decor armonios, în care fiecare decorațiune se încadrează perfect, atât din punct de vedere cromatic cât și din punct de vedere volumetric. Nimic nu trebuie să spargă atmostefra de calm, fără însă a o transforma într-una ștearsă. Pentru ca albul să prindă viață are nevoie să fie completat cu note fine de auriu, care vor oferi luminozitate și decorațiuni care reflectă lumina precum cele realizate din sticlă, oglinzi, pietre prețioase sau paiete.


Dacă ai un interior foarte colorat, trebuie să ții cont de culorile predominante din încăpere și să încerci să le temperezi, pentru ca ideea de decor de crăciun alb să nu se piardă. Adaugă în amenajarea alba cel puțin una din nuanțele care se regăsesc în camera, fie că te inspiri din cromatica draperiilor, covorului sau din nuanțele mobilierului. Nu vei mai obține un decor White Christmas traditional, dar se va păstra design-ul simplu și deschis.


Atunci când am creat colecția Feerie de Crăciun ne-am inspirit din magia iernilor de altădată, pline de zăpadă, lumină și puritate și am vrut să aducem în casele voastre puțin din farmecul unui Crăciun alb de poveste, intim și pur, în care jocurile de lumini și umbre, detaliile simple, decorațiunile diafane creează o atmosferă de caldă, liniștitoare și elegantă.

 

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos