Sărbători de Turtă Dulce – Cum să-ți decorezi casa de Crăciun în stil CandyLand

Este sezonul veseliei, al bucuriei în formă pură, pentru că de Crăciun cu toții ne transformăm în copii și ne bucurăm cu inocența celor mici de tradițiile specifice acestei sărbători. Iar atunci când ne gândim la ceea ce ne bucura în copilărie mai mult chiar și decât venirea Moșului, ne amintim de bucătăria mamei, plină de arome care ne lăsau gura apă, de la turta dulce parfumată, la bomboane colorate și cozonac pufos, Crăciunul copilăriei era plin de zâmbete de zahăr.

Chiar dacă zilele copilăriei au trecut, putem încă să ne bucurăm de Sărbători de turtă dulce, transformandu-ne casa într-un mare magazin de dulciuri, în care culorile capătă gust dulce, iar obiectele miros a scorțișoară și zahăr ars.


Pentru a oferi casei tale un decor Candyland, renunță la culorile tradiționale de Crăciun și mizează pe nuanțe pastelate, dulci și îmbietoare, care vor înveseli spațiul și îi vor oferi o notă jucăușă.


Imaginează-ți interiorul unei case de turtă dulce, culorile pe care proprietarii acestei case le-ar folosi în decor și apoi, adu-i la viață chiar la tine în casă. De la oameni de turtă dulce, îmbrăcați în culori vesele, la case spectaculoase din turtă dulce, gogoși și multe bomboane, până la zâne din zahăr și soricei pofticioși, poți crea un decor cu adevărat spectaculos.


Pentru decorarea bradului de Crăciun, păstrează aceeași atmosferă și alege ornamente pastelate, vesele, dar fine, inspirate din poveștile copilăriei. Globulețele cu forme unice: balerine, baloane zburătoare sau spărgători de nuci îi vor încânta pe cei mici și vor da bradului un aer fantastic, de basm.



Renunță la traditionala beteală și folosește în loc panglici de catifea sau ghirlande de pene în nuante pastelate și ușor prăfuite, pentru a nu încărca prea tare decorul. Bradul în acest tip de amenajare nu ar trebui sa iasă în evidență, ci să fie diafan și ușor, asemeni unui nor de zahăr. De aceea un brad glazurat se potrivește cel mai bine în acest tip de amenajare, nuanța neutră va scoate și mai tare în evidență ornamentele.



Și nu uita ca de Sărbători să te bucuri asemeni unui copil într-un mare magazine de dulciuri.




	

Ultimele stiri

  Produsul a fost adaugat in cos